Equine America

Postet av kingsco | | 26. januar 2011 11:24
Her er vår norske nettutgave av de unike varene fra Equine America! Mange av varene er allerede godt kjent for de fleste, og da må vi jo spesielt trekke frem «Corta-Flex» som er vårt store «flaggskip».Du kan lese under her, hva kjente ryttere mener om Corta-Flex, og hvordan det har påvirket hestenes funksjon.Andre varer finnes også her; – Vitaminer og mineraler fra alt til den gamle hest, – til den høyt konkurrerende.Her finnes pleiemidler til den daglige pleien, og til konkurransebruk. Alt kjennetegnes ved at varene har en høy standard, kan vise til resultater, samtidig som de er basert på naturlige råstoffer. Prøv våre produkter i dag, og merk forskjellen! Velkommen som kunde av oss.

Her er hva noen kjente hestemennesker mener om Corta-Flex:

Geir Gulliksen, Sprangrytter; Jeg prøvde Corta-Flex da min gode venn John Whitaker introduserte meg for den. Nå går alle mine hester på Corta-Flex. Jeg forstår ikke hvordan de fungerte uten!

Nina Braaten, Sprangrytter; Alle mine hester går på Corta-Flex, med utrolig virkning! Dette er et produkt jeg virkelig kan gå god for. De har blitt mykere i kroppen, og har så å si ingen problemer med leddene etter jeg begynte med Corta-Flex!

May-Lis Ekstrøm, Equineterapeut; Jeg bruker Corta-Flex til mine pasienter som har et utpreget ledd- eller muskelproblem, med fantastiske resultater. Det er et virkelig godt produkt for rekonvalens-pasienter, etter skader, sprøyting eller rett og slett over anstrengelser. Enten det er ride- eller travhest. Man må prøvde det for å tro det!

Peter Charles, Sprangrytter; Alle mine hester som går internasjonalt får Corta-Flex, inkludert Traxdata T. Amie, som nylig slo den irske høydehopp-rekorden. Et utrolig produkt!

William Funnel, Sprangrytter; CORTA-FLEX VIRKER!!!

William Fox Pitt, feltritt-rytter; Vi gir Corta-Flex før og under 3-dagers stevne for å forsyne hestene med det de trenger av næringsstoffer for å holde seg friske og myke, og for å klare av en stor påkjenning som et feltritt-stevne er!

Ludger BeerBaum, Sprangrytter; Vi hørte om Corta-Flex for første gang på Hickstead, og kjøpte da fire flasker. Vi har siden kjøpt dusinvis!
Kjøp produktene i vår nettbutikk!

I forbindelse med doping er brukerne selv ansvarlige for bruken av produktene.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer enda.

RSS feed for kommentarer til dette innlegget.

Beklager, det er ikke mulig å kommentere dette innlegget for øyeblikket.